Skip to main content

Over Geloof & Liefde

Over geloof en liefde valt veel te zeggen. Toch is erover praten niet overal vanzelfsprekend en gemakkelijk.

Waar geloof en LHBTI elkaars pad kruisen, blijven monden en deuren nog vaak gesloten. Terwijl aan beide zijden verhalen en visies bestaan die gedeeld én gehoord mogen worden – want we weten zoveel niet van elkaar.

Over Geloof & Liefde wil gesprekken op gang brengen. Overtuigingen en ervaringen een stem geven. Bruggen bouwen tussen kerken, geloofsgemeenschappen, LHBTI’ers en LHBTI-organisaties. Oftewel: geloof en liefde verbinden. Zo kunnen we over en van elkaar leren, vanuit wederzijds respect én nieuwsgierigheid.

Over Geloof & Liefde is een platform voor persoonlijke verhalen en verschillende overtuigingen. Een veilige plek voor vragen en antwoorden. Voor goede gesprekken en nieuwe perspectieven. Voor ontmoeting en verbinding. En bovenal: voor mensen.

Over Geloof & Liefde is een campagne ter bevordering van open gesprekken over geloof en homoseksualiteit, door verbinding te initiëren tussen LHBTI- en geloofsgemeenschappen. Deze regionale campagne is ontwikkeld i.s.m. gemeenten Zwolle, Dalfsen, Kampen, Ommen en Steenwijkerland en met stichtingen Verscheurd, Wijdekerk en COC Zwolle

12:00 - 18:30
Wereldpaviljoen