Skip to main content

John Coffey

Bbbbroke my neck! Zes jaar na de laatste noten in Paradiso is John Coffey terug: met nieuwe songs, nieuwe shows, een nieuw album genaamd ‘FOUR’ en heel veel opgekropte energie!


Van Rusland tot Amerika en ontelbaar veel clubs en festivals in Europa. Tot september 2016, toen John Coffey voor onbepaalde tijd van het podium stapte. Een tijd waarin de vijf leden ongelimiteerd ruimte wilden creëren voor nieuwe ideeën. Eind 2020 ontstond weer de honger naar wat ze altijd samenbracht: de oncontroleerbare drang om op het podium te staan, zalen op z’n kop te zetten en elke bezoeker mee te sleuren.

David: 'Soms kan het ook gewoon heel eenvoudig zijn. Er is niets vetter dan met deze gasten weer muziek te maken en op het podium te staan. Dat we er vervolgens vijf jaar over gedaan hebben om weer met elkaar in een ruimte te staan, geeft ons juist weer onstuitbare energie.'

In november 2022 begon de band in alle ‘stilte’ met de opnames van hun nieuwe full length album. Ditmaal met producer Adrian Bushby. De band leerde Bushby kennen door zijn opnames van het album All That Divides van de bevriende band Black Peaks. Bushby werkte in het verleden onder andere met Muse, Foo Fighters en The Darkness. En niet geheel onbelangrijk: ook als engineer van de Spice Girls.

20.00 - 21.00
ABBOTT