Skip to main content

Maryn Charlie

Maryn Charlie, een 25-jarige indie/alt pop singer-songwriter uit Amsterdam, vertolkt de innerlijke worstelingen van GenZ op een aanstekelijke en persoonlijke manier: zelfbeeld, zelf sabotage, sociale druk, mentale gezondheid. 

Van ingetogen luisteren tot bijwonen van opzwepende optredens met haar band.

Ze groeide op in een thuisstudio, ging van het maken van covers naar het schrijven en opnemen van haar eigen nummers. Haar bereik groeit snel op Spotify, Instagram en Tiktok, ze schrijft en zingt vocalen voor DJ's en is regelmatig te horen op radiostation 3FM met haar singles Social Battery en Welcome To My Brain, die beide veel airplay krijgen en impact maken. Maryn Charlie bracht al een reeks meeslepende singles uit, en haar debuut- EP Life is Overwhelming debuteerde op 15 juli 2022, met een uitverkochte release show in Cinetol Amsterdam. Haar reis omvatte talloze (support) shows, opmerkelijke optredens in competities zoals de Rob Acda Awards in Patronaat en het bereiken van de halve finale van De Grote Prijs van Nederland in Tivoli. Haar talent werd verder erkend toen ze de titel van 3FM trending talent verdiende.

Als 3voor12 Talent ging ze afgelopen najaar op tournee door Nederlandse steden in het kader van de Popronde. Ze begon 2024 met een optreden op Eurosonic/Noorderslag en kwam in februari met haar tweede EP Out Of The Blue. Nu is het tijd voor Bevrijdingsfestival Overijssel!

btn bestelgratisticket

 

17.20 - 17.40 | 18.00 - 18.20
Deltion VIP Lounge