foto MINKA

Tintelfrisse Nederlandstalige electropop met een vrolijke rock’n roll vibe.

All in. MINKA verwacht maar één ding van je: totale overgave aan de muziek. Dansen, tunnelvisie, verliefdheid, alles is welkom. De Deventerse zangeres weet je te overtuigen met eerlijke teksten en een verslavende cocktail van electro & analoge muziek.
Gewapend met gitaar en knallende beats daagt ze je uit om buiten de gebaande paden te denken. Vergeet je werk, de wereld, laat maar los. Dans alsof er niemand kijkt. Trouwens.. laat ze maar kijken!

MINKA was al meerdere malen te gast bij 3FM en haar single ‘Linkervoet Rechtervoet’ was Stenders Egotip op de playlist van Radio Veronica.
In 2021 veroorzaakte ze dansfeestjes door heel het land met de Popronde, en ze tourde als voorprogramma van Anneke van Giersbergen langs de grote poppodia. Ze is uitgeroepen tot ‘Cultuurtalent Overijssel’ en werkt met producer Timon Massop aan haar debuutalbum. Deze verschijnt in de lente van 2022.

- 3voor12 | Menno Visser. Deze 10 acts overtuigden in 10 minuten (Popronde Nijmegen): "Fuck it, de zaal moet plat. Rob Stenders is al fan, en jij binnenkort ook"
– Tim Hofman

“Vrouw met gitaar en drum computer ontdekt. Hoor het refrein van dit lied, het is echt MEGA mooi”

SENA Performers Stage
14:00 – 14:30

https://minka.nu/

ADS

SPONSOREN