Informatie buurtbewoners

Bent u bewoner van Assendorp, Almelose Kanaal, Schuurmanstraat, Nieuw Wezenland of Ten Oeverstraat? Dan ontvangt u voorafgaand aan het festival een brief van ons. 

 INTERACTIEVEKAART

Hieronder vindt u de informatie over de wegafzettingen/omleidingen in uw buurt

Heeft u vragen, suggesties, opmerkingen of klachten? Neem dan contact op! U kunt ons bereiken op 038-4532660 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook bent u van harte welkom om bij ons langs te komen. Vanaf 1 mei kunt u bij de medewerkersbalie/HQ terecht voor al uw vragen of gewoon een bakje koffie!

 

Schuurmanstraat

Wipstrik

Ten Oeverstraat

Groot Wezenland

Almelose Kanaal (tussen Achterdijkspad en Leo Majorlaan

Almelose Kanaal (tussen Hanekamp en Achterdijkspad)

Fases afsluiting park

 

Informatie buurtbewoners digitaal ontvangen

Wilt u in het vervolg de algemene informatie voor buurtbewoners digitaal ontvangen? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Dan sturen wij u in het vervolg een mail met de benodigde informatie. 

Bent u bewoner van Assendorp, Almelose Kanaal, Schuurmanstraat, Nieuw Wezenland of Ten Oeverstraat? Dan ontvangt u voorafgaand aan het festival een brief van ons. 

Heeft u nog vragen? Mail gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Aanmelding BFO Sfeerproeverij

Nieuw dit jaar is de BFO Sfeerproeverij. Als buren bent u uitgenodigd voor een uniek kijkje achter de schermen, tijdens de opbouw van Bevrijdingsfestival Overijssel in Park de Wezenlanden. U bent vanaf 19.00 u welkom en krijgt dan een rondleiding over het festivalterrein. Tijdens deze avond krijgt u exclusieve toegang tot gebieden die normaal niet toegankelijk zijn voor het publiek. U kunt zich aanmelden voor de BFO Sfeerproeverij via www.vriendenvanbfo.nl/bfo-sfeerproeverij.

Ik wil graag (extra) bewonerspassen/ ik heb geen bewonerspassen ontvangen

U kunt extra bewonerspassen afhalen bij de medewerkersbalie/HQ. Deze bevindt zich op het festivalterrein op het voetbalveldje in Park de Wezenlanden. U kunt tot en met 4 mei hier (extra) bewonerspassen ophalen.

U heeft alleen een bewonerspas nodig als u in een van de onderstaande straten woont:

1.         Ten Oeverstraat

2.         Grasdorpstraat

3.         Schuurmanstraat

4.         Almelose kanaal

5.         Buserstraat

6.         Wiecherlinckstraat

7.         Eigenhaardstraat

8.         Klaasboerstraat

9.         Groot Wezenland

10.       Graedstraat (alleen voor auto’s)

11.       Grijpswaldstraat (alleen voor auto’s)

12.       Tobiasstraat (alleen voor auto’s)

13.       Thoden van Velzenstraat (alleen voor auto’s)

14.       Goltspad (alleen voor auto’s)

 

Waarom heb ik een brief ontvangen?

U ontvangt een brief omdat u in een wijk woont die overlast kan ervaren van het festival. Doormiddel van de brief willen wij u op de hoogte stellen van de eventuele hinder die u op en rond 5 mei kan verwachten. Per wijk hebben wij een overzicht opgesteld met wegafzettingen en dergelijke. Deze vindt u bovenaan deze pagina terug. 

Waarom heb ik een bewonerspas ontvangen?

U heeft een bewonerspas ontvangen omdat uw huis op 5 mei niet goed bereikbaar is. Met deze bewonerspas kunt u alsnog langs wegafzettingen waar bezoekers niet langs kunnen. U kunt per wijk lezen waar u wel en niet langs kan en waar u een bewonerspas voor nodig heeft. 

Wat wordt er allemaal afgesloten op 5 mei?

Zowel Park de Wezenlanden als de omgeving wordt op verschillende plekken afgesloten. Bovenaan de pagina vindt u een kaart met daarop de fases waarin Park de Wezenlanden wordt afgesloten. Daarbij vindt u een kaart met de verschillende wegafzettingen in de omgeving van het park. 

Ads

Partners

Footer

vfonds

45meiProvincie Overijssel Beeldbepalend Evenement 150x150gemeentezwolle hervormdweeshuis2017 150x150  Hemmink 150x150abbottsenaperformersWindesheim 150x150Landstede 150x150 1Deltion 150x150 1bloemink FNV 150x150  heineken150x150c

 

Bekijk alle partners van het Bevrijdingsfestival Overijssel

© Bevrijdingsfestival Overijssel 2023 | Privacy policy | Algemene voorwaarden | website en ict support: ICT for Events | login