Te Zien

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.

Nieuws

Affiches Bevrijdingsfestival in jaren '60 en '70 stijl

Ontwerp een affiche voor een van de acts van Bevrijdingsfestival Overijssel, in de stijl van oude grafische protest - en bandposters uit de jaren ’60 en ’70. Dat was de opdracht die tweedejaars studenten Grafisch Vormgever van het Cibap kregen. Het eindresultaat is nu te bekijken in het voormalige pand van Schweigmann Kindermode aan het Gasthuisplein in de Zwolse binnenstad.

Posters van artiesten als Blof, Jaqueline Govaerts en Chef’Special sieren nu de muren van het voormalige winkelpand. Het voormalige winkelpand biedt niet alleen plaats aan de expositie van de Cibap studenten, maar dient ook als informatie- en inspiratiecentrum waar mensen dagelijks kunnen binnenlopen voor informatie en ideeën over een vernieuwde aanpak van het Gasthuisplein. De posters zijn tijdens het bevrijdingsfestival op 5 mei ook te zien bij de Sena Talent Stage.

Share
 

5 voor 5

Op 5 mei om 5 voor 5 vieren we op alle bevrijdingsfestivals dat we in vrijheid leven. Jij kan onderdeel uitmaken van dat bijzondere moment door op de  facebookpagina www.facebook.com/5voor5 je selfie te plaatsen. Zo laat je zien dat je de vrijheid deelt. Want vrijheid is niet vanzelfsprekend, iedereen zou in vrijheid moeten kunnen leven, daarom geven wij de vrijheid door.

Doe net als Kraantje Pappie, Ellen ten Damme, Gerard Ekdom, Typhoon, Spike, Dennis Weening, Sylvana en vele anderen mee. Je kunt je Selfie op 5 mei voorbij zien komen op de schermen van het Bevrijdingsfestival tijdens het 5 voor 5 moment.

Share
 

KiTs for the World

KiTs for the World gelooft in de kracht van sport en hoe dit op doeltreffende wijze bij kan dragen aan sociale verbetering op wereldwijd niveau. Door samen te werken met voetbalclubs, sportorganisaties, het bedrijfsleven en particulieren wil de organisatie er naar streven dat ieder kind waar ook ter wereld toegang heeft tot de basis hulpmiddelen die nodig zijn om te sporten, te leren en zich te ontwikkelen. KiTs for the World zal, in samenwerking met haar sponsors en partners, ervoor zorgdragen dat gemaakte donaties ter plaatse worden geleverd aan bestaande liefdadigheidsorganisaties. De organisatie heeft collectie punten op de Festivalboulevard waar u uw oude voetbalkleding/spullen kunt doneren. Ook is er gelegenheid om uw voetbaltalent te demonstreren bij de ‘Shoot to Win’ competitie. De deelnemer met de hoogste score ontvangt een exclusieve ‘KiTs for the World trofee’. Laat zien hoe u scoort op de KiTs for the World Facebook pagina. Hier worden tevens alle foto’s en video’s die gemaakt worden op 5 mei geplaatst. Klik hier voor een video met aanvullende informatie over dit goede doel!

      kits for the world klein
Share
 

Hardhout

Josje Eijkenboom en Robin Kisjes  hebben een gratis theatrale en educatieve voorstelling voor groep 7 en 8 van de basisschool gemaakt. De voorstelling 'Hardhout' is bedoeld om zoveel mogelijk kinderen te inspireren om na te denken over hun vrijheid: "wat is voor jou vrijheid en hoe geef je dit door aan anderen?". De voorstelling Hardhout is naast de scholentour ook te zien op de Familie- en Theaterweide. Bekijk het filmpje om een indruk te krijgen van de voorstelling.

Share
   

Blokkenschema & Plattegrond

Download nu het blokkenschema en de plattegrond van Bevrijdingsfestival Overijssel 2014!

blokkenschema2014       plattegrond 2014 
Share
   

Middagconcert voor senioren in Doepark Nooterhof

Nooterhof

Bevrijdingsfestival Overijssel (BFO) breidt dit jaar haar terrein uit met het Doepark Nooterhof. Bescheiden weliswaar, maar voor een grote groep festivalgangers van hogere leeftijd. Er komt een middagconcert voor senioren onder de naam 'Zilveren noot!'. Bevrijdingsfestival Overijssel, Driezorg, Woonzorgconcern IJsselheem en Landstede slaan de handen ineen om een mooi middagprogramma neer te zetten.

Lees meer: Middagconcert voor senioren in Doepark Nooterhof

Share
   

vfonds

banner-v-fonds-homepagina klein

Vrijheidsarrangementen

voorkant-digi

5 mei app

banner home 5 mei app

Overnachten

overnachten-def

Blokkenschema

blokkenschema2014banner home

Vrijwilligers

vrijwilliger worden klein

Vriend van de Vrijheid!

Vriend-van-de-Vrijheid

Ads

  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors
  • Sponsors